InDigital | Inventivna digitalna agencija

Digitally connected

Studija slučaja - ICEPS

WordPress, Astra, Elementor Page Builder, LearnDash

DIGITALLY CONNECTED

Uvod

ICEPS – Visoka strukovna škola je obrazovna institucija posvećena pružanju kvalitetnog i savremenog obrazovanja studentima kroz različite studijske programe. Kako bi se prilagodila potrebama modernog obrazovanja, razvili smo novi web sajt koji ne samo da omogućava jednostavan pristup informacijama o školskim programima, već i pruža platformu za online učenje.

Cilj projekta

Cilj ovog projekta bio je da se kreira dinamičan i funkcionalan web sajt koji će studentima omogućiti lako pretraživanje obrazovnih programa, kao i jednostavan pristup online lekcijama i materijalima.

Sajt je osmišljen tako da integriše sve ključne elemente za uspešno online učenje i komunikaciju između studenata i nastavnog osoblja.

Fokusne tačke projekta

Razvoj sajta za ICEPS fokusiran je na nekoliko važnih komponenti:
DIGITALLY CONNECTED

Rezultat

ICEPS sada poseduje modernu digitalnu platformu koja u potpunosti podržava njihove obrazovne ciljeve. Kroz integraciju LearnDash-a i korišćenje Elementora, sajt je postao ključni alat za podršku online učenju i administraciji, omogućavajući studentima da se efikasno obrazuju i prate svoj napredak.
Sajt ne samo da pruža sveobuhvatne informacije o studijskim programima, već i omogućava studentima da se aktivno uključe u obrazovni proces.

Želite jedinstven WordPress
projekat? Nudimo rešenje.

Sa našim sveobuhvatnim uslugama pokrivamo svaki aspekt vašeg online prisustva, osiguravajući da vaš sajt bude funkcionalan, privlačan i optimizovan za sve uređaje i pretraživače.