InDigital | Inventivna digitalna agencija

Digitally connected

Studija slučaja - RWA

Google ads, Social media advertising, Video production, Design, Content strategy and Copywriting, Brand communication, Web development.
DIGITALLY CONNECTED

Cilj

Naš zadatak je podizanje kompletnog online nastupa na viši nivo, sa ciljem unapređenja i širenja prisutnosti brenda online i povećanja interesovanja za proizvode RWA korporacije na domaćem tržištu.

Usluge

Google ads

Social media advertising

Design

Content strategy, Copywriting

Brand communication

Web development

Brifing

RWA (Raiffeisen Ware Austria) je poznata evropska korporacija sa sedištem u Austriji, koja više od decenije posluje i na teritoriji Srbije. RWA sortiment čine vrhunska semena proverene genetike, kao i bogata paleta sredstava za zaštitu bilja.

DIGITALLY CONNECTED

Koncept i strategija

Definisanju strategije nastupa prethodila je temeljna analiza tržišta i konkurencije, kako bismo se upoznali sa stanjem na tržištu na kom klijent posluje. Analiza nam je donela početne smernice, neophodne za definisanje strategije kreativnog nastupa i onlajn oglašavanja. Krajnji cilj je maksimalna iskorišćenost potencijala digitalnih medija.

Pažljivo smo definisali ton komunikacije i odredili putanju kreativnog onlajn nastupa. Zatim smo pristupili segmentaciji ciljne grupe i definisali sve parametre koje vezujemo za performans aktivnosti.

Svi elementi (dizajn, copywriting, video produkcija, plaćene kampanje) su sinhronizovani, a detaljno osmišljen online nastup je uskoro počeo da donosi i prve rezultate.

Rezultati

Online aktivnosti su donele odlične rezultate. Prisutnost brenda je porasla 9 puta u odnosu na period pre našeg angažmana. Prodaja proizvoda pokazuje porast za prosečno 100% godišnje.